Beoordelingen van Pacomer Traiteur Amsterdam

Recente recensies

5.0
Michiel
23 mei 2024

Best Paella in town!

Nico van der Endt
19 mei 2024

Alles naar wens verlopen. Uitstekend.

Pablo Bernabe
8 mei 2024

Excellente! love the paella and lentil soup! gracias chicos!

Hans
4 mei 2024
Sara
2 mei 2024

best Paella in town!! so many nice sandwiches and the lentil soup is a hit! bedankt!

Guillaume
26 april 2024

Real nice Spanish experience! The taste and the price 😁 Top gracias Paco🤩

Monica
1 april 2024

Authentieke Spaanse smaken. Alle gerechten waren voortreffelijk. Wij hebben er ontzettend van genoten. Voor herhaling vatbaar.

Teun
9 maart 2024

Al jaren de plek voor ons voor tapas, paella en heerlijk Spaans beleg hammen en kazen

Paloma Stam
3 maart 2024

Heerlijk eten, deze catering zorgt voor echt Spaanse sfeer op tafel.

Paul
23 februari 2024

Que rico la tortilla.

Nico van der Endt
23 februari 2024

Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit, erg lekkere estafado!

Reender Beks
19 februari 2024

Super lekker gegeten, perfect voorbereid en wat een lekkere winkel!

kati.lucker@online.nl
13 januari 2024

Lekker!!!

Manon
31 december 2023

Al jaren mijn favoriet voor Spaans eten! Vandaag weer empanada’s, tortilla en iberico ham besteld. Zo heerlijk!

Jaap
30 december 2023

Vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk gegeten, iedereen heeft genoten!

Sara
29 december 2023

Paco heeft voor mijn verjaardagsfeest een geweldige paella bereid! Heel feestelijk en lekker. Dankjewel Paco!

Laura
23 november 2023

Alles was heerlijk en de bezorg ging als gepland. Pacomer is echt een aanrader.

Rudi
14 oktober 2023

Heerlijke Paella!! Fantastische traiteur.

C
31 augustus 2023

As always very tasty food, quick delivery by a very polite lady. Thanks!

Joan Vogelland
10 augustus 2023

Als ik aan Spaanse producten, etenswaren, wijnen etc denk dan staat Pacomer boven aan mijn lijst. Het maakt niet uit wat je hier koopt, alles is van uitstekende kwaliteit. Hier waan ik mij iedere keer in Spanje. Alles krijgt van mij een dikke 10 (evenals het personeel!)

Cec
16 juni 2023
Peter van den Brink
10 juni 2023

Absolute aanrader. Voor herhaling vatbaar.

Edwin Graafland
7 mei 2023

Het bestellen ging goed: sochtends mailtje gestuurd, s middags bestelling opgehaald. Vriendelijke bejegening en meedenkend over de hoeveelheid voor de betreffende gasten. Wat de maaltijd betreft: de tortilla naturel was uitstekend, de croquettas blauwe kaas ook, evenals de tapenade en de gefrituurde groene pepers. De Albondigas con tomate viel niet in goede aarde: ieder ,zonder uitzondering, vond het echt te pikant. Van de 16 balletjes bleef de helft onopgegeten op het bord liggen. Erg jammer. Wij hebben al eens eerder de Albondigas gehad, beetje pikant, altijd prima..maar dit keer niet. Met vr groet

Reactie van Pacomer Traiteur

Vervelend te horen dat de gehaktballetjes niet smaakten zoals u van ons gewend bent, dat is niet de bedoeling. Gelukkig dat de andere hapjes wel gesmaakt hebben! Ik heb u zojuist een mailtje met een kortingscode gestuurd om u tegemoet te komen. Excuus voor het ongemak en hopelijk tot ziens

cp
30 maart 2023

Quick delivery. As always very tasty.

Mildred
10 maart 2023

Topzaak met zoveel heerlijkheden👌🏾

Reactie van Pacomer Traiteur

Hola Mildred, wat fijn om te horen zeg, dankjewel en tot snel!

PJ
17 februari 2023

Top gerechten en top service! 💯

Reactie van Pacomer Traiteur

Heel hartelijk dank!

C
7 januari 2023

Love to order at Traiteur Pacomer. Thanks for the cookies.

Reactie van Pacomer Traiteur

You are very welcome C, and thank you for the lovely message

Jaap
2 januari 2023

Vriendelijk geholpen en onze bestelling viel in de smaak bij onze verjaardags gasten. Bedankt!

Reactie van Pacomer Traiteur

Hola Jaap, hartelijk dank voor de review, fijn om te horen dat het is bevallen!

Sasja
31 december 2022

Heerlijk zoals altijd! Altijd genieten om met speciale gelegenheden lekkere hapjes te bestellen bij Pacomer. Gracias Paco & equipo!

Reactie van Pacomer Traiteur

Hola Sasja, muchísimas gracias voor deze mooie beoordeling. Fijn om je weer blij te mogen maken met onze hapjes. Een gelukkig nieuwjaar gewenst en tot gauw weer!

winnie
27 december 2022

alles heel goed. alleen de kroketjes worden toch wel erg zacht als je ze op 180 in de oven zet.

Reactie van Pacomer Traiteur

Hola Winnie, wat fijn dat alles lekker was. Jammer dat de kroketjes niet helemaal zoals gewenst de oven uitkwamen, ik waardeer de feedback en we gaan kijken of we de instructies iets aan kunnen scherpen. Ik ga er vanuit dat je de instructies hebt gebruikt. Het verschilt een beetje per oven merken we, hij moet echt goed heet zijn en een hetelucht functie hebben. Maar de frituur is wel het beste, begrijpelijk dat niet iedereen dit in huis heeft en dan is de oven over het algemeen een goed alternatief. Als je een keertje in de buurt bent, komt gerust binnen en dan krijg je van ons een krokant kroketje uit de frituur om te proberen en te proeven! Fijne jaarwisseling en hopelijk tot snel!

Joan Duijndam
25 december 2022

Het borrelpakket, via de website besteld, was mooi verzorgd. Bij het uitpakken de volgende dag, eerste Kerstdag, bleek dat zowel de ham- als de paddestoelcroquetten ontbraken. Erg jammer want minder hapjes te verdelen. Was het pakket compleet geweest dan was het zeker 5 sterren waard.

Reactie van Pacomer Traiteur

Beste Joan, Wat vervelend om te horen dat de kroketjes ontbraken. Ondanks dat we alles altijd goed controleren (vooral met wat drukkere dagen) ontglipt er ons blijkbaar nog wel eens iets. Vervelend dat er daardoor niet genoeg was. Normaal zijn we dan nog telefonisch bereikbaar om dit op het moment te herstellen, maar op 1e Kerstdag waren wij helaas gesloten. We nemen privé contact met je op over een tegemoetkoming. Fijn om te horen dat de rest naar wens was.

PJ
23 december 2022

Top zaak, kom hier graag voor heerlijke happen/broodjes.

Reactie van Pacomer Traiteur

Hartelijk dank PJ! Tot snel weer :)

Cec
24 november 2022

Always enjoy Traiteur Pacomer food, absolutely delicious! And thanks for the extra Pastel de Nata, very kind of you.

Reactie van Pacomer Traiteur

Hola Cec, so glad to hear that, thank you very much!

Rajko
22 november 2022

Helaas was de online bestelling niet doorgekomen (onduidelijk waarom niet), en maar zelf aangegeven dat ik na 20 minuten zou terugkomen om de bestelling alsnog op te halen. Was druk in de winkel, dame stond alleen en had de tas wel klaar. In de auto toch nog nagekeken, bleek de bestelling niet compleet. Weer terug naar binnen, in alle drukte wel excuses maar niet de service zoals gewend.

Ana
21 september 2022
Maarten Delvaux
13 september 2022

Ik kon wel de tijd aangeven, maar niet de dag waarop ik wilde bestellen. Dus nadat ik de tijd heb ingevuld heb ik bij de opmerkingen gezet dat ik et zaterdag 17 sept. wil halen. Het zou handig zijn als je ook de dag kon aangeven.

Reactie van Pacomer Traiteur

Hola Maarten, dankjewel voor je bestelling en voor je bericht. Als je voor 'Vooruitbestellen Afhalen/Bezorgen' kiest, dan kan dit gelukkig wel. Ik snap dat het misschien niet helemaal duidelijk is vanuit het beginscherm dat je te zien krijgt. We gaan het terugkoppelen naar de ontwikkelaars. Als er niet gebruik wordt gemaakt van de Vooruitbestellen optie, gaat het systeem er vanuit dat het op dezelfde dag is, maar gelukkig kijken wij altijd naar de notitie en gaat het dan altijd goed! Bedankt voor de feedback!

X
11 augustus 2022

Fantastisch! zowel het eten als de vriendelijke mensen :-)

Reactie van Pacomer Traiteur

Muchas gracias X, fijn om te horen!

Diana
18 juli 2022

We hebben echt van al het lekkers genoten en komen dus zeker terug.

Reactie van Pacomer Traiteur

Wat fijn om te horen, dankjewel!

Van Kemenade
17 juli 2022
Conchita
6 februari 2022

Het eten was verrukkelijk! Bedankt voor alles want je proeft dat het met liefde gemaakt is. Wij vonden alles van de bestelling heerlijk. Alles is van goede kwaliteit. Tot snel weer. Liefs Conchita.

Marisa
19 januari 2022

Makkelijk besteld en hele fijne service in de winkel! En niet te vergeten, ontzettend lekker broodje (El Verde) en de huisgemaakte kroketjes kan Ik ook zeer aanbevelen, yum!

Reactie van Pacomer Traiteur

Gracias!

Edwin
25 december 2021

Uhhhh, online besteld en betaald, so far so good. Gekozen tijd om af te halen: 12.10. Zaak dicht voor de komende dagen. Je kunt dus online bestellen, betalen, een tijd afspreken en dan de zaak dicht vinden.

Reactie van Pacomer Traiteur

Beste Edwin, Wat vervelend dat u heeft besteld en vervolgens de winkel niet open was. Wij hebben overal aangegeven online dat wij gesloten waren op 1e en 2e Kerstdag, maar wij zijn het vergeten in dit systeem te veranderen. Niet netjes en een grote fout van onze kant. Dat had niet mogen gebeuren. Ik zal privé met u contact opnemen om ervoor te zorgen dat u in ieder geval het geld terug krijgt en ook om te kijken naar een compensatie hiervoor. Nogmaals excuses.

Ilona
19 december 2021

Fantastisch gegeten, super vriendelijke geholpen door de jongeman 👍🏼

Reactie van Pacomer Traiteur

Hartelijk dank Ilona, wat fijn om te horen!

Alma
15 december 2021

The best places to cure homesick. I recommend the tortilla, the homemade alioli and the calamari broodje.

Danny
11 december 2021

Siempre bueno! 👍

Reactie van Pacomer Traiteur

Gracias Danny, hasta la próxima!

Cec
9 december 2021
Brenda
4 december 2021

Heerlijk gegeten!! Alles vers gemaakt. Enorm genoten.

Reactie van Pacomer Traiteur

Muchas gracias Brenda!

Burak Ayar
14 november 2021

High quality, feels like you are in Andalucia!

Reactie van Pacomer Traiteur

Thank you Burak!

Jascha
26 oktober 2021

Hele lekkere broodjes! Altijd een feest voor de smaakpapillen.

Reactie van Pacomer Traiteur

Leuk om te horen, muchas gracias!

Javier Alvarez
23 oktober 2021

Top! Op tijd, perfect voorbereid en vooral heerlijk!!!

Reactie van Pacomer Traiteur

Muchas gracias Javier, dat is erg fijn om te horen!

Onbekend
17 oktober 2021
Aurélie
14 oktober 2021
J
9 oktober 2021

Weer heerlijk eten; de paella, croquettas en albondigas, de aioli ook!

Reactie van Pacomer Traiteur

Wat fijn om te horen! Dankjewel!

Jos van de Mortel
26 september 2021
J.G.
27 augustus 2021

Heerlijke tapas zoals de croquettas en albondigas maar ook de aioili en de paella, deze paella is de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Leuk winkeltje ook net naast de albert cuyp.

Cec
21 augustus 2021

Always good food from Pacomer. Quick delivery, very polite deliverer.

Cec
5 augustus 2021
Ellen Heijn
3 juli 2021

Heerlijke croquettas en wijn en onze favoriet de paella mixta. Je proeft de aandacht van de kok voor alle gerechten en het smaakt net als in Spanje.. Daarnaast is het personeel zo vriendelijk, dat je altijd graag iets gaat halen.

Sytske Reitsma
30 juni 2021

Het eten was erg lekker. Wel hebben we een opmerking over de hoeveelheden. Omdat we niet ervaren zijn met tapas bestellen via internet, was het fijn geweest te zien wat de porties precies inhouden. We hadden nu door een combinatie te maken 4 hele stokbroden. Dat was veel te veel voor 3 personen. We wisten niet dat bij de aioli per portie een heel stokbrood komt, dat zagen we niet goed op de foto. En bij de tapas voor 2 personen kwam ook nog een heel stokbrood.

cec
11 juni 2021
Cec
21 mei 2021

Always very tasty food and the fresh bread is so good.

Laura
14 mei 2021

Great service and delicious food with authentic Spanish taste.

Niels
11 mei 2021

Heerlijke tapas! Snel en eenvoudig besteld.

E.
7 mei 2021

Heerlijk.

Den oudeb
26 april 2021
Wals
28 maart 2021

Altijd heerlijk! Lieve mensen. Mijn favoriete stukje Spanje in Amsterdam!

Elias
19 maart 2021
Danny
13 maart 2021

Super! Was heerlijk en goede porties👍

Inge van Baarsen
5 maart 2021

Het was allemaal top!

Corina de Wit
21 februari 2021

Betreft de paella.viel erg tegen,waren beter gewend,bijna geen kip,helemaal géén stukjes inktvis, groente konden we ook niet vinden.dus eigenlijk gewoon slecht.heel jammer.de linzenstoof moet ik nog eten,hoop dat ik daar blij mee zal zijn

Femke van Zijst
18 februari 2021

We hadden een tafel vol heerlijke tapas, vers gemaakt en heel lekker. Meer dan de moeite waard, goed prijs-kwaliteit verhouding en we eten vandaag nog uitgebreid van de restanten.

Eduard
23 januari 2021

Great service and amazing food. Never disappointed, a place to go back to on a regular basis.

Henk
23 januari 2021

Heerlijk en weer anders zoiets is er nog niet in Almere, daarom ga ik hier sinds een jaar of 4 a 5 een paar keer per jaar naar toe, gecombineerd met een bezoek aan de cuyp, wat nu helaas wat minder is.

cec
22 januari 2021

Always good, always tasty.

Elias
20 januari 2021
Cindy
16 januari 2021

Fantastisch. Bestellen gaat heel makkelijk en t eten is heerlijk!! Wij zijn vaste klant.

Belle
15 januari 2021

Delicious!!!

Marije Evers
25 december 2020

De empanadillas vond ik lekker, de ensaladilla oké, de albóndigas niet heel goed. Te veel kaneel voor mij smaak. De harde turrón smaakte alsof hij over de datum was, terwijl dat niet klopte.

Joyce
21 november 2020

Heerlijk! Alsof je even in Spanje zit.

Belle
7 november 2020

Heerlijk en niet duur!

Gijst
5 november 2020

Zeer tevreden

Laura
5 november 2020

Everything was delicious, good quality for a very good value for money. I will for sure be ordering again!

Bert
31 oktober 2020

Online besteld.bestelling op tijd klaar en heerlijke paella.zeer tevreden kom zeker terug en beveel het aan.vers eten voor een schappelijke prijs.

Serena
22 oktober 2020

Amazing good tapas and quick delivery! Gracias

Ana
23 september 2020

lekker eten en leuke porties

Serena
15 augustus 2020

It was excellent! Everything was testing really good for a very good price. Got some free extras as sauces and chocolate nuts.

Irene
8 augustus 2020

Erg lekker en veel. Onze zoon (van 2) vond de croquetas, de tortilla en de kaas erg lekker.

Cec
5 juli 2020
Cec
22 juni 2020

Always very tasty the paëlla, empanadas, beef stew and spanish bread with aioli. Very kind deliverer and quick delivery. Absolute recomendation.

Freek Blom
1 juni 2020

Bestellen ging makkelijk en het eten was prima.

Flo
16 mei 2020

Wat een heerlijke tapas en paella! Hier proef je het echte Spanje. Pacomer is al jaren onze favoriete traiteur. Geweldig dat jullie nu ook thuis bezorgen!

Wals
4 mei 2020

Fantastisch! Echt heerlijk, een aanrader.

W. Beeking
3 mei 2020

Heerlijk gegeten en prima service!