Facebook Instagram

Beoordelingen van Pacomer Traiteur Amsterdam

Recente recensies van Pacomer Traiteur Amsterdam

5 sterren na 28 reviews

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! Lieve mensen. Mijn favoriete stukje Spanje in Amsterdam!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Was heerlijk en goede porties👍

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal top!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Betreft de paella.viel erg tegen,waren beter gewend,bijna geen kip,helemaal géén stukjes inktvis, groente konden we ook niet vinden.dus eigenlijk gewoon slecht.heel jammer.de linzenstoof moet ik nog eten,hoop dat ik daar blij mee zal zijn

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een tafel vol heerlijke tapas, vers gemaakt en heel lekker. Meer dan de moeite waard, goed prijs-kwaliteit verhouding en we eten vandaag nog uitgebreid van de restanten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Great service and amazing food. Never disappointed, a place to go back to on a regular basis.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en weer anders zoiets is er nog niet in Almere, daarom ga ik hier sinds een jaar of 4 a 5 een paar keer per jaar naar toe, gecombineerd met een bezoek aan de cuyp, wat nu helaas wat minder is.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good, always tasty.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch. Bestellen gaat heel makkelijk en t eten is heerlijk!! Wij zijn vaste klant.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious!!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De empanadillas vond ik lekker, de ensaladilla oké, de albóndigas niet heel goed. Te veel kaneel voor mij smaak. De harde turrón smaakte alsof hij over de datum was, terwijl dat niet klopte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alsof je even in Spanje zit.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en niet duur!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything was delicious, good quality for a very good value for money. I will for sure be ordering again!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld.bestelling op tijd klaar en heerlijke paella.zeer tevreden kom zeker terug en beveel het aan.vers eten voor een schappelijke prijs.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing good tapas and quick delivery! Gracias

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en leuke porties

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was excellent! Everything was testing really good for a very good price. Got some free extras as sauces and chocolate nuts.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en veel. Onze zoon (van 2) vond de croquetas, de tortilla en de kaas erg lekker.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always very tasty the paëlla, empanadas, beef stew and spanish bread with aioli. Very kind deliverer and quick delivery. Absolute recomendation.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging makkelijk en het eten was prima.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke tapas en paella! Hier proef je het echte Spanje. Pacomer is al jaren onze favoriete traiteur. Geweldig dat jullie nu ook thuis bezorgen!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Echt heerlijk, een aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima service!