Facebook Instagram

Beoordelingen van Pacomer Traiteur Amsterdam

Recente recensies van Pacomer Traiteur Amsterdam

5 sterren na 54 reviews

, 06-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Het eten was verrukkelijk! Bedankt voor alles want je proeft dat het met liefde gemaakt is. Wij vonden alles van de bestelling heerlijk. Alles is van goede kwaliteit. Tot snel weer. Liefs Conchita.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld en hele fijne service in de winkel! En niet te vergeten, ontzettend lekker broodje (El Verde) en de huisgemaakte kroketjes kan Ik ook zeer aanbevelen, yum!

, 25-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Uhhhh, online besteld en betaald, so far so good. Gekozen tijd om af te halen: 12.10. Zaak dicht voor de komende dagen. Je kunt dus online bestellen, betalen, een tijd afspreken en dan de zaak dicht vinden.

Reactie van Pacomer Traiteur:Beste Edwin, Wat vervelend dat u heeft besteld en vervolgens de winkel niet open was. Wij hebben overal aangegeven online dat wij gesloten waren op 1e en 2e Kerstdag, maar wij zijn het vergeten in dit systeem te veranderen. Niet netjes en een grote fout van onze kant. Dat had niet mogen gebeuren. Ik zal privé met u contact opnemen om ervoor te zorgen dat u in ieder geval het geld terug krijgt en ook om te kijken naar een compensatie hiervoor. Nogmaals excuses.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten, super vriendelijke geholpen door de jongeman 👍🏼

Reactie van Pacomer Traiteur:Hartelijk dank Ilona, wat fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best places to cure homesick. I recommend the tortilla, the homemade alioli and the calamari broodje.

, 11-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Siempre bueno! 👍

Reactie van Pacomer Traiteur:Gracias Danny, hasta la próxima!

, 09-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Alles vers gemaakt. Enorm genoten.

Reactie van Pacomer Traiteur:Muchas gracias Brenda!

, 14-11-2021

Kwaliteit:

Rating

High quality, feels like you are in Andalucia!

Reactie van Pacomer Traiteur:Thank you Burak!

, 26-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere broodjes! Altijd een feest voor de smaakpapillen.

Reactie van Pacomer Traiteur:Leuk om te horen, muchas gracias!

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Op tijd, perfect voorbereid en vooral heerlijk!!!

Reactie van Pacomer Traiteur:Muchas gracias Javier, dat is erg fijn om te horen!

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk eten; de paella, croquettas en albondigas, de aioli ook!

Reactie van Pacomer Traiteur:Wat fijn om te horen! Dankjewel!

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas zoals de croquettas en albondigas maar ook de aioili en de paella, deze paella is de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Leuk winkeltje ook net naast de albert cuyp.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good food from Pacomer. Quick delivery, very polite deliverer.

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke croquettas en wijn en onze favoriet de paella mixta. Je proeft de aandacht van de kok voor alle gerechten en het smaakt net als in Spanje.. Daarnaast is het personeel zo vriendelijk, dat je altijd graag iets gaat halen.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Wel hebben we een opmerking over de hoeveelheden. Omdat we niet ervaren zijn met tapas bestellen via internet, was het fijn geweest te zien wat de porties precies inhouden. We hadden nu door een combinatie te maken 4 hele stokbroden. Dat was veel te veel voor 3 personen. We wisten niet dat bij de aioli per portie een heel stokbrood komt, dat zagen we niet goed op de foto. En bij de tapas voor 2 personen kwam ook nog een heel stokbrood.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always very tasty food and the fresh bread is so good.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service and delicious food with authentic Spanish taste.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas! Snel en eenvoudig besteld.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! Lieve mensen. Mijn favoriete stukje Spanje in Amsterdam!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Was heerlijk en goede porties👍

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal top!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Betreft de paella.viel erg tegen,waren beter gewend,bijna geen kip,helemaal géén stukjes inktvis, groente konden we ook niet vinden.dus eigenlijk gewoon slecht.heel jammer.de linzenstoof moet ik nog eten,hoop dat ik daar blij mee zal zijn

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een tafel vol heerlijke tapas, vers gemaakt en heel lekker. Meer dan de moeite waard, goed prijs-kwaliteit verhouding en we eten vandaag nog uitgebreid van de restanten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Great service and amazing food. Never disappointed, a place to go back to on a regular basis.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en weer anders zoiets is er nog niet in Almere, daarom ga ik hier sinds een jaar of 4 a 5 een paar keer per jaar naar toe, gecombineerd met een bezoek aan de cuyp, wat nu helaas wat minder is.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good, always tasty.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch. Bestellen gaat heel makkelijk en t eten is heerlijk!! Wij zijn vaste klant.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious!!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De empanadillas vond ik lekker, de ensaladilla oké, de albóndigas niet heel goed. Te veel kaneel voor mij smaak. De harde turrón smaakte alsof hij over de datum was, terwijl dat niet klopte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alsof je even in Spanje zit.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en niet duur!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything was delicious, good quality for a very good value for money. I will for sure be ordering again!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld.bestelling op tijd klaar en heerlijke paella.zeer tevreden kom zeker terug en beveel het aan.vers eten voor een schappelijke prijs.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing good tapas and quick delivery! Gracias

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en leuke porties

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was excellent! Everything was testing really good for a very good price. Got some free extras as sauces and chocolate nuts.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en veel. Onze zoon (van 2) vond de croquetas, de tortilla en de kaas erg lekker.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always very tasty the paëlla, empanadas, beef stew and spanish bread with aioli. Very kind deliverer and quick delivery. Absolute recomendation.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging makkelijk en het eten was prima.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke tapas en paella! Hier proef je het echte Spanje. Pacomer is al jaren onze favoriete traiteur. Geweldig dat jullie nu ook thuis bezorgen!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Echt heerlijk, een aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima service!